Szerző: Woofer on 2011.11.19. 19:22

Ha egy barátodról azt gyanítod, hogy esetleg meleg lehet és tudatni szeretnéd vele, hogy számodra ez semmi problémát nem jelent és nyugodtan elmondhatja neked, akkor egy jó tanács: Ne egy buliban közöld ezt vele, amikor egy csomó ismerős vesz épp körül titeket egy klubban a bárpult előtt állva.

Nem tudom eldönteni, hogy haragudjak-e a haveromra, vagy legyek hálás, amiért ilyen jófej módra áll a dologhoz. Igaz, hogy részeg volt, de azért lehetett volna egy kis tapintat benne, mikor rám borulva hangosan tetemre hívott, hogy: Érdekelnek téged egyáltalán a lányok, mert sosem mesélsz róluk? Csak szeretném ha tudnád, hogy engem abszolút nem zavar, ha nem.

Egyébként nem mondtam el neki. Nem bánok egy kis segítő lökést a coming out-om mellé, de azért ne a táncparketten kelljen már vallomást tennem...

Persze, hogy érdekelnek a lányok.

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr773396719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnifique42 2011.11.20. 23:35:58

nekem is volt egy hasonló sztorim egy hete, csak ott azt mondta a buli közepén ez a kedves barát (volt lakótárs), hogy "elszólta magát XY, hogy pasid van, de ez tényleg nem para", majd beszélgewttünk 10 percig részegen üvöltözve, így a társaságban remélem még 5-6 másik ember hallhatta, akikre ez nem tartozik. :) such is life!
süti beállítások módosítása