Karácsonyi party

Szerző: Woofer on 2011.12.17. 16:05

A céges karácsonyi partikon mindig elszabadul a pokol. Olyan emberek engedik el magukat egymás előtt, akik addig azért valamennyire képesek voltak egy normális munkakapcsolat viszonylatait fenntartani egymás közt. Ez nem olyan, mint amikor berúgsz az évfolyamtársaiddal, vagy a haverokkal. Itt kvázi idegenekkel rúgsz be, amitől az egész sokkal bizarrabbá válik és persze minden szégyenteljes momentum még szégyenteljesebb... Mint pl mikor az egyik főnök azt mondja hirtelen csak úgy a semmiből: "Milyen jó, hogy itt nem dolgoznak buzik." Mire valaki kijavítja, hogy de, valószínűleg dolgoznak.  Kis szünet múlva a főnök: "Na nem mintha homofób lennék... de azért kirúgnám."

Na boldog Karácsonyt mindenkinek.

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr53471094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

everyday_normalguy 2011.12.17. 23:19:11

Ez rohadt durva. Mit lehet erre mondani? Ne szívd mellre? Ez is egy jó nagy barom lehet...

zsüber 2011.12.19. 16:02:36

Vasárnapi évzáró buli: az egyik legjobb barátom (tud rólam mindent, titokban talán szerelmes is vagyok bele) töltögeti a piákat az érkezőknek. Odasündörgök és kérek egy potya Hubertust. Ott állok, iszogatok. Erre jön egy Szuper fickó, talpig tesztoszteronban és ő is Hubertust kér. Erre az én jóbarátom a tőle megszokott hangerővel és orgánummal: HÁT TE IS BUZI VAGY?
A Szuper fickó egyből szilvapálinkát kért inkább. Én bokán rúgtam a barátomat, ő elvigyorodott, és suttogott egy "Bocs"-t. Azon az setén senki más nem akart már Hubit inni, csak én.... :)

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2011.12.21. 11:33:23

@zsüber: Azért valahol ez is patkány húzás volt a haverodtól. :)
süti beállítások módosítása