blogok

Szerző: Woofer on 2008.12.11. 10:56

A kezdetek kezdetétől netfüggő vagyok, de blogokat sosem olvastam. Valahogy nem fogtak meg... mostanáig.

Idén elkezdtem írni egy saját blogot. Elég sete-suta, néha kicsit már röhejes is, főleg ha megosztom a miért-et is. Legnagyobb félelmem, hogy úgy múlok el erről a világról, hogy nem hagyok nyomot rajta. Hogy senki nem fog rám emlékezni, és senkinek nem hiányzok majd. Életem nagy célja adni valamit a világnak, amiről megjegyeznek. Egy művészeti alkotást, egy találmányt, egy épületet, utódokat, akármit...

Ezért kezdtem írni azt a bizonyos blogot. Mintegy biztosítékul, hogy ha mindezen tervem dugába dőlne, akkor is marad majd valami, ami mutatja, hogy itt voltam.

Ezt a blogot teljesen más miatt kezdtem írni, de ez most nem erről szól.

Az írás mellett is csak nagyon kevés más blogot olvastam. Ez a szám most kezd növekedni.

Van egy ami különösen kedvessé vált számomra. Örülök hogy rátaláltam, és remélem nem fog bezárni még mielőtt végig tudnám olvasni.

Ott van a linkjeim közt.

Címkék: blog
2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr84816875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

confessor · http://confessor.freeblog.hu/ 2008.12.13. 10:54:01

Tudod, talán nem az a legnagyobb baj, ha az ember halála után nem marad nyoma a világban.. Az igazi gáz akkor van, ha ez az állapot már akkor bekövetkezik, amikor még él.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2008.12.13. 22:38:45

Elgondolkodtam rajta.
Emésztem.
süti beállítások módosítása