Rádió fika

Szerző: Woofer on 2012.09.11. 12:55

Nincs irritálóbb dolog a világon a magyar rádióknál. Igyekszem maximálisan elkerülni, hogy kereskedelmi rádiót kelljen hallgatnom, az autóban is kb. a Jazzy, az MR2 és a Klasszik hármas közt váltogatok, a többi el sincs mentve.

Tegnap sajnos kénytelen voltam negyed órát a Juventus társaságában tölteni, mikor a fodrásznál ültem. Felháborító, hogy gyerekkorom óta ugyan azt a fost képesek nyomatni. Mi szólt abban a negyed órában? Robert Miles - Children, Cserháti - Akad amit nem gyógyít meg az idő sem, Presser Gábor - Nagy utazás, majd újdonságként szintén egy szarrá koptatott fos, csak most a közelmúltból: Flo-Rida - Whistle.

Most pedig jelentkezzen az, aki a felsoroltaktól még nem kaparja a falat kínjában! A legijesztőbb viszont az, hogy zombi Magyarország minden további nélkül kajálja ezt a szart, senkit nem háborít fel ez a fajta igénytelenség, sőt még szeretik is.

A szlogenjüket pedig a következőképp módosítanám:

Juventus Rádió - Annyi jó zene van ... mi mégis ugyan azt a szart játsszuk 20 éve.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://woof.blog.hu/api/trackback/id/tr974768656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defalla 2012.09.13. 07:32:42

...s ezután is a régieket fogjuk nyomatni, mert csak. MR3bartók, én téged szeretlek ;)
süti beállítások módosítása